Om oss

Kringel-Offset AB startade 1982 som renodlat offsettryckeri men levererar idag trycksaker inom offset, digital, screen, sublimering, tampo och storformat. Allt detta görs under samma tak, därför kan vi hålla korta leveranstider och behålla en hög kvalité på trycksakerna.

Vi erbjuder även ett stort utbud av profilkläder, arbetskläder och profilprodukter som vi självklart kan levererar med tryck.
Vår ambition är att vara Er helhetsleverantör av trycksaker, profilkläder, arbetskläder och profilprodukter.

Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå. Med över 10.000 profilprodukter i vår webbshop har vi ett av marknadens största sortiment. Vi har något för alla företag och alla tillfällen!

Sortimentet

På vår hemsida hittar du ett enormt sortiment av profilprodukter. Vi sammarbetar med marknades bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla profilprodukter i alla prisklasser.

Din profil är viktig

Vi hjälper till med märkning av alla slag. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.

Service

Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.

Korta fakta

Bolagsnamn
Kringel-Offset AB
Org.nummer
5562225101
Telefonnummer
08-550 162 00
E-postadress
offert@kringel-offset.se